Adana'yı Vali Coş yüzünden kaybettik

AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, 30 Mart'ta yapılan seçimleri değerlendirdi.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 09 Nisan 2014 07:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Adana'yı Vali Coş yüzünden kaybettik

AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, 30 Mart'ta yapılan seçimleri değerlendirdi. Partisini yalnış aday göstermekle suçlayan Küçükaydın, tuhaf çıkışlarıyla gündeme gelen Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un olumsuz etki yarattığını belirtti.

Adana'nın yerel yayın organı AdanaPress.com adlı siteye konuşan Küçükaydın, Türkiye genelinde büyük başarı gösterdiğini, Adana'nın ise bütün seçimlerde olduğu gibi 10 puan geriden gelmesine dikkat çekti. Yerel seçimlerde, Adana Büyükşehir adayında büyük yanlışlık yapıldığını ve ilçelerde büyük kayıpların yaşandığını ifade eden milletvekili Küçükaydın, ''Geçen seçim büyükşehir kaybetmiştik, fakat ilçelerin çoğu bizdeydi. Şimdi ise hem büyükşehiri hem de ilçelerin çoğunu kaybettik" dedi.

ADANA VALİSİ SEÇİMLERE OLUMSUZ ETKİ ETTİ

Küçükaydın, açıklamalarını şöyle sürdürdü; "Adana genelinde bir başka hususta, gittiği her yerde problem olan Adana Valisi'nin kamu personeli ne gösterdiği zulüm ve baskı, halka karşı gösterdiği olumsuz tavırlar seçim üzerinde ciddi olumsuz etki yaratmıştır. Bu hususu partinin üst düzey yetkililerine intikal ettirdiğim halde ilgisiz kaldılar."

ALİ KÜÇÜKAYDIN KİMDİR

AK Parti Adana milletvekili Ali Küçükaydın, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un milletvekillerini yasa dışı dinlettiğini ve kayıtları belli yerlere servis ettiğini öne sürmüştü. Küçükaydın, Coş'un görev yaptığı her ile beraberinde kendi müteahhidini de götürerek ihalelerde çıkar sağladığını öne sürmüştü. Küçükaydın, bu iddialarını içeren iki sayfalık şok edici mektubu İçişleri Bakanı Muammer Güler'e göndermişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber